11:00

BK Sport P 05 Svart

Referat: Skogstorps GOIF - BK Sport P 05 Svart

Ny dag, ny match och nya möjligheter på Orrlidens IP i Skogstorp där en vis man sa att solen skiner alltid i Skogstorp. Det stämde även denna dag och grabbarna fortsatte på den inslagna vägen och visade att det inte bara var solen som skulle värma denna dag.

Första halvlek började lite trevande, vi trillade boll fint men Skogstorp var hetare och satte ganska tidigt 1-0. Vi fortsatte dock att trumma på och efter 10 minuter så tog vi över spelet och skapade en hel del chanser varpå vi satte både 1-1 och 2-1 innan halvtidsvilan.

I andra halvlek så gick det undan och Skogstorp satte 2-2 ganska omgående efter en fin räddning av Max där Skogstorp är hetare på returen och rakar in bollen i mål. Vi fortsätter dock att trilla boll bra, sätter tryck på Skogstorp högre upp i banan och sätter på kort tid dit både 3:an, 4: an och 5:an efter fint spel. Vi fortsätter att spela bra och skapar ytterligare chanser efter fina framspel där vi löper med bra och med lite flyt kunde ha satt ytterligare några bollar i nät. Skogstorp fortsätter att kämpa på bra och skapar ytterligare någon chans. I slutet av matchen sätter vi dit 6-2 vilket också blir slutresultatet.

Vi på sidan tackar för härliga kämpatakter, fina framspelningar, bra löpningar på framspelen, fina brytningar, snygga mål, bra målvaktsspel med fina räddningar och bra laganda och osjälviskt spel där alla är delaktiga.

Tack också till Skogstorp som ger oss en riktigt bra match, till publiken som är med oss i vått och torrt och sist men inte minst till solen som alltid lyser i Skogstorp och gör det så härligt att komma dit:0).

sön 3 maj 2015, 10:00 BK Sport P 05 Svart - Skogstorps GOIF 5 - 1